dimarts, 8 d’abril del 2014

NANÜTS, UN ESPAI QUE ENAMORA




Aquesta setmana he fet un descobiment d'aquells que tens ganes de compartir amb tothom.
Es tracta de Nanüts, un espai que es troba al Carrer Vallonrat 31 de Terrassa on us podeu trobar com a casa només entrant per la porta.
La decoració té una clara inspiració nòrdica i l'ambient que s'hi respira et transporta de manera directa a un punt on la relaxació i el bon humor es converteixen en els protagonistes.

En aquest espai  ofereixen activitats per a tots els públics i per a totes les edats. Treballen l'expressió corporal, la psicomotricitat, la dansa creativa, el tai-chí... i moltes més coses que podras trobar a l'enllaç de la seva pàgina web:

http://www.nanuts.com



També tens la oportunitat de passar una bona estona fent ganxet o mitja seguint els consells i l'assessorament de l'Aina Romagosa de Knit i Fet en el seu espai anomenat "Knitting Cafè".
Aquest espai, ofereix una estona relaxada i desenfadada on, qui vulgui, pot anar a començar o a continuar un projecte mentre es pren un cafè. També pots consultar revistes de labors i comprtir gustos i bones estones amb altra gent.

Nanüts i Knit i Fet, també et donen l'oportunitat d'iniciar-te en el món de les mans inquietes,al teu ritme i respectant la teva disponibilitat. Si estas interessat, la millor opció és comprar el bonus que ofereixen i, anar gastant les hores al teu ritme i segons et convingui. L'Aina t'ensenyarà les nocions bàsiques de la tèncica que prefereixis i rebras l'orientació necessaria en cas de dubtes.


També pots comprar tot el material necessari, ja que tenen una gran varietat de llanes, trapillo, botons, agulles, ganxets...

Us recomano que hi aneu a fer una visita i us deixeu portar per la màgia de l'espai de la seva gent. És molt possible que en sortiu enamorats.

Fins la propera!